Aardbeiendessert

Gebak, Nagerecht, 6 personen, Hollands.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 21-05-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 doosje aardbeien
  • 18 kletskoppen
  • 6 bolletjes aardbeienijs
  • slagroom (spuitbus)
  • 1 stervrucht (carambola)
  • 1 kiwi
  • vanillesaus (pakje)

Bereiden

Was de aardbeien en halveer ze. Snijd de carambola en de geschilde kiwi in dunne plakjes. Leg op ieder dessertbordje een kletskop. Schep daarop een bolletje ijs. Dek af met een tweede koekje. Spuit daarop wat slagroom. Zet een aantal halve aardbeien rechtop dit koekje en doe er weer een toefje slagroom op. Weer een koekje en eindigen met toef slagroom en garneer dit met carambola, kiwiplakje en aardbeitje. Garneer met vanillesaus (op het bordje).

Bronvermelding