Aardappelsalade met rode ui en spinazie

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 20-04-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 800 gr roseval aardappelen
  • 2 rode uien
  • 6 el olijfolie
  • 250 gr verse spinazie
  • 3 el gemengde, verse Italiaanse kruiden
  • zout en peper
  • 1 el limoensap

Bereiden

Kook de aardappelen in de schil tot ze net gaar zijn. Snijd de uien in ringen. Verhit de olie en bak de uienringen ca. 3 minuten. Pel de nog warme aardappels en meng ze met de spinazie en de uiringen. Schep de kruiden en de olijfolie erdoor. Breng de salade tot slot op smaak met zout, peper en limoensap.

Materialen

pan, koekenpan, schaal, snijplank, scherp mes

Bronvermelding