Volume voordeel

Goedkopere producten dankzij grotere verpakkingen

Pampers per luier 40% goedkoper dan normaal met Volume Voordeel bij Albert Heijn

40% korting op Pampers met de Bezorgbundel Bonus

Sluit een AH Bezorgbundel af en verzeker jezelf, naast vele andere voordelen, van 40% korting op alle grootverpakkingen Pampers. Een fijne korting, voor ouders, zeker met de hoeveelheid luiers die een kleintje wekelijks nodig heeft; doe er je (volume)voordeel mee!Meer over de Bezorgbundel

Hoe werkt volume voordeel?

Door zelf deze grotere verpakkingen te kopen verminder je de productie- en verzendkosten van leveranciers. Het gevolg hiervan is extra voordeel voor jou op deze producten. Op deze pagina vind je ons volledige aanbod grootverpakkingen, altijd tot 25% goedkoper dan de aankoop van de losse producten.

Tip: door een Bezorgbundel aan te schaffen krijg je het hele jaar door extra korting op bepaalde grootverpakkingen op deze pagina. Dat is dubbel voordeel!

Wat zijn de voordelen van grootverpakkingen?

Volume voordeel is goedkoper, beter voor het milieu en handig. Deze verpakkingen zijn bij ons altijd tot 25% goedkoper dan wanneer je ze los koopt. Ook schelen deze grootverpakkingen verpakkingsmateriaal en co2 uitstoor t.o.v. kleinere verpakkingen. Tot slot hoef je minder met deze dagelijkse boodschappen te sjouwen en heb je langer plezier van je vooraad.