Me­loen­sa­la­de

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meloen halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in grove stukken snijden. Walnoten grof hakken. Hamplakjes één voor één strak oprollen. Rolletjes halveren. Dressing roeren van olie, azijn en honing. Op smaak brengen met zout en peper. Meloen, ham, walnoten en dressing voorzichtig door elkaar scheppen. Veldsla over vier borden verdelen. Meloensalade erop scheppen en direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 29 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.