Me­loen­sa­la­de met kro­kan­te ham

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Van olie, azijn en honing dressing kloppen, met zout en peper op smaak brengen. Veldsla en meloensalade over vier borden verdelen. Dressing over salade verdelen. In koekenpan met antiaanbaklaag ham kort bakken. Ham over salade verdelen. Direct serveren. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.