Ker­rie-roer­bak­scho­tel

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken van 2 cm snijden en dikke stukken halveren. Peultjes schoonmaken en halveren. Bospeen in ca. 5 minuten beetgaar koken. Laatste 2 minuten peultjes meekoken. Groenten afgieten. Intussen olie verhitten in wok. Roerbakblokjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groente ca. 1 minuut meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kerrieschotel serveren met tarly.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.