Ta­gli­a­tel­le met spi­na­zie­saus

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 72

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten fruiten. Spinazie toevoegen en onder af en toe roeren verwarmen. Ham in reepjes snijden. Roomkaas door spinazie roeren. Tagliatelle serveren met spinaziesaus. Garneren met hamreepjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.