Gar­na­len­taar­tje

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 425 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bieslook fijn knippen. Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper. Vormpjes invetten. Bladerdeeg in vormpjes leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen en bieslook erover verdelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.