Mos­se­len met krui­den en bleek­sel­de­rij

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verhit 1 el olijfolie en bak de knoflook en bleekselderij 1 min. Giet de mosselen af en voeg met de wijn toe aan het bleekselderijmengsel. Schep om. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Voeg de peterselie en salie toe. Breng nog 1 keer aan de kook, schep om en serveer. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn uit de oven (zak 600 g, diepvries) en een romige koolsalade.

video

Mos­se­len ma­ken

Kookles - 04:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.