Tagliatelle met courgette en citroen

855 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de broccoli 5 min. Giet af en laat uitlekken.

  2. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak het vlees met de knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Schaaf de courgette met een kaasschaaf in lange linten, voeg toe aan het vlees en bak 4 min. mee.

  3. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, 4 el sap, de slagroom en broccoli toe. Warm 2 min. mee. Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over borden. Rasp de kaas en verdeel over de pasta.

Tagliatelle met courgette en citroen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig