Ba­guet­te brie-ru­co­la-no­ten­bo­ter

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans lunch 4 personen
3 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal de cashewnoten en wat rucola 10 sec. in een keukenmachine. Voeg de roomboter toe en maal nog 15 sec. Halveer een het stokbrood in de lengte. Besmeer beide helften dun met de notenboter. Verdeel de rest van de rucola en de roombrie over de onderkant. Leg de bovenkant erop en snijd in 4 stukken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.