Crois­sant brie

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de croissants doormidden en besmeer de binnenkant met de olijventapenade.
  2. Leg een blaadje sla en een plak cervelaat op de onderste helft van de croissant, verdeel de brie erover en dek af met de bovenste helft.

Tip:

U kunt de croissants maximaal 4 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 28 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.