Wok­mie met zoet­zu­re ome­let

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en voeg het ei toe. Bestrooi met het sesamzaad en peper en zout. Bak het ei in 8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Keer de omelet halverwege.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de wokgroente en paprika in 5 min. beetgaar. Voeg de helft van de woksaus toe. Giet de noodles af en bak 1 min. met de groenten mee.
  3. Laat de omelet op een bord glijden en snijd in 12 stukken. Schenk de rest van de woksaus in de koekenpan en verwarm 1 min. Schenk over de omelet en bestrooi met de bosui. Schep de noodles op 4 borden. Serveer met de zoetzure omelet.

Tip:

Voeg voor een pittige omelet 1 tl sambal oelek aan het losgeklopte ei toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.