Chi­ne­se­kool­reep­jes met bos­ui

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de rijstolie in een wok en bak de knoflook en beenham 1 min. Voeg de kool met sojasaus toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de bosui toe, schep om en serveer direct. Lekker met pittige tofu roerbakreepjes (schaal 180 g, biologisch) en basmatirijst.

video

Kool snij­den

Instructievideo - 01:26 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.