Bief­stuk­reep­jes met ko­mijn en pa­pri­ka

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 550 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de biefstuk in plakjes en doe in een kom. Meng de oestersaus, sojasaus, chilisaus, knoflook, sesamolie en het komijnzaad en schenk over de biefstuk. Schep om en laat 30 min. marineren.
  2. Kook aan het eind van de marineertijd de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Halveer de paprika's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes van een 1/2 cm breed.
  4. Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de paprika 1 min. Voeg de biefstuk met de marinade toe en roerbak 2 min. Voeg de taugé toe en bak 1 min. mee. Schep de rijst in 4 kommen en leg de biefstukreepjes met de groente erop.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.