Rijst met ge­fri­tuur­de cham­pig­nons

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurvet en -pan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Frituurvet verhitten. Bloem met ei en ca. 200 ml water tot dun beslag kloppen. Champignons schoonvegen en door beslag scheppen. Champignons in porties in hete frituurolie bruinbakken. Porties die klaar zijn warmhouden. Intussen paprika en sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Afgieten en op smaak brengen met zout en peper. Champignons serveren met chilisaus, rijst en groente.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.