Cous­cous met ve­ga­bal­le­tjes

(199)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
marokkaans hoofdgerecht 4 personen
3 199

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de tuinerwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Doe samen met de couscous en rozijnen uit het maaltijdpakket in een grote kom. Schenk er 350 ml kokend water bij. Laat 10 min. afgedekt staan.
  2. Verhit ondertussen 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de kruidenmix uit het maaltijdpakket en de tomatenblokjes toe. Roer door en laat op middelhoog vuur 6 min. zachtjes koken. Voeg na 3 min. de balletjes toe. Roer regelmatig.
  3. Roer de couscous los met een vork, voeg de rest van de olie toe en breng op smaak met peper. Serveer met de balletjes in tomatensaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.