Phil­ly chee­se steak sand­wich

Broodje warm vlees met gesmolten cheddar: wij weten wel waarom dit een klassieker is.

(102)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans lunch Broodje warm vlees met gesmolten cheddar: wij weten wel waarom dit een klassieker is. 4 personen
4 102

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 225 ºC. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Neem uit de oven, maar laat de oven aan staan. Snijd de paprika en ui in ringen. Verhit de helft van de olie en bak de paprika- en uienringen met zout op middelhoog vuur in 6-8 min. goudbruin. Neem uit de pan en doe in een schaaltje.
  2. Snijd de rosbief in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de pan. Bak de knoflook 30 sec. en voeg dan de rosbief toe. Bak op hoog vuur 3 min. Snijd de broodjes open en verdeel het vlees, de paprika- en uienringen erover. Leg op elk broodje een plak kaas. Leg de broodjes op een bakplaat en zet 3 min. in de oven. Serveer direct als de kaas gesmolten is. Lekker met een groene salade met honing-mosterddressing.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 650 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Philly cheese steak sandwich

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Phil­ly chee­se steak sand­wich

1
1
  • 4 witte pistolets

Verwarm de oven voor op 225 ºC. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Neem uit de oven, maar laat de oven aan staan.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 1 groene paprika
  • 1 ui

Snijd de paprika en ui in ringen. Verhit de helft van de olie en bak de paprika- en uienringen met zout op middelhoog vuur in 6-8 min. goudbruin. Neem uit de pan en doe in een schaaltje.

3
3
  • 300 g gesneden rosbief
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook

Snijd de rosbief in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de pan. Bak de knoflook 30 sec. en voeg dan de rosbief toe. Bak op hoog vuur 3 min. Snijd de broodjes open en verdeel het vlees, de paprika- en uienringen erover.

4
4
  • 4 plakken smeltkaas met cheddar

Leg op elk broodje een plak kaas. Leg de broodjes op een bakplaat en zet 3 min. in de oven. Serveer direct als de kaas gesmolten is. Lekker met een groene salade met honing-mosterddressing.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.