Aardappel-broccolischotel
Met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje voorbereiden maak je heel makkelijk een doordeweeks topgerecht.
380 kcal
15 min. bereiden, 30 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
600 g
2
500 ml
800 g
150 g
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 40 cm)
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 01 - Goed begin
Verwarm de oven voor op 190 ºC. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli 6 min. Giet af.
Bereid ondertussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk. Meng broccoli, aardappelschijfjes en de helft van de kerriesaus in een ingevette ovenschaal en breng op smaak met peper. Schenk de rest van de saus erover en bestrooi met de bacon.
Bak de aardappel-broccolischotel in de oven in 25-30 min. goudbruin en gaar.
Aardappel-broccolischotel
Met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje voorbereiden maak je heel makkelijk een doordeweeks topgerecht.

hoofdgerecht
4 personen
380 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 ºC. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli 6 min. Giet af.
Bereid ondertussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk. Meng broccoli, aardappelschijfjes en de helft van de kerriesaus in een ingevette ovenschaal en breng op smaak met peper. Schenk de rest van de saus erover en bestrooi met de bacon.
Bak de aardappel-broccolischotel in de oven in 25-30 min. goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g broccoli
2 mix voor kerriesaus
500 ml magere melk
800 g aardappelschijfjes
150 g bakbacon
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 40 cm)




