Vis­spies met ker­rie­saus

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en snijd in stukken. Rijg de vis met de paprika en courgette aan de prikkers en bestrooi met peper en zout.
  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de visspiesen in 10 min. gaar.
  3. Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Bereid de kerriesaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de visspiesen en broccoli over 4 borden. Schep de kerriesaus over de spiesen en serveer met de krieltjes.

Tip:

Kerriesaus met een Aziatisch accent? Vervang de halfvolle melk dan door 200 ml kokosmelk en 50 ml water.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.