Me­di­ter­ra­ne sa­la­de met sar­di­nes

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan voorgerecht 4 personen
2 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sardines laten uitlekken en graatjes en staartjes verwijderen. Sardines in stukjes verdelen. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Trostomaten wassen en in partjes snijden. Sla over vier borden verdelen. Sardines, paprika, tomaat en olijven erover verdelen. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Dressing over salade verdelen. Lekker met stokbrood of ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.