Sa­la­de met ge­bak­ken gar­na­len

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en grof hakken. Peper schoonmaken en heel fijn snijden. Dille fijnknippen. In koekenpan 2 eetlepels olijfolie verhitten. Knoflook en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Garnalen toevoegen en nog ca. 2 minuten meebakken. Sla over vier bordjes verdelen. Garnalen erover verdelen. Bakvet samen met rest van olijfolie, azijn, zout en peper tot dressing roeren. Dressing verdelen over sla. Bestrooien met dille.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.