Flens­jes met ijs

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In beslagkom pannenkoekmix doen. Al roerende helft van melk toevoegen. Ei door beslag kloppen. Al roerende rest van melk en snufje zout toevoegen, tot dun beslag ontstaat. Boter verhitten in koekenpan en van beslag 4 dunne flensjes bakken. Chocolade grof raspen. IJs op flensjes leggen, stroop erover schenken en chocola erover strooien. Flensjes 2 keer dubbelvouwen en direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.