Ma­ïs­koek­jes met man­go­dip

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maïs laten uitlekken. Pannenkoekenbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met slechts 200 ml melk. Maïs door beslag roeren. Zout en peper toevoegen naar smaak. In koekenpan 1/2 eetlepel boter verhitten en 2 maïskoekjes (doorsnede ca. 10 cm) bakken. Bruingebakken maïskoekjes warmhouden. In totaal met 2 eetlepels boter 8 maïskoekjes bakken. Rest van boter verhitten in pan. Andijvie toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar smoren. Andijvie goed afgieten. Room erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Maïskoekjes serveren met mangochutney en andijvie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.