Pan­nen­koek met bos­vruch­ten

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pannenkoekbeslag maken met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede ca. 24 cm) en 4 dunne pannenkoeken bakken van beslag. Ondertussen frambozen, bramen en bessen wassen en schoonmaken. Slagroom voorzichtig door fruit scheppen. Pannenkoeken op borden leggen. Fruitroom erop scheppen en pannenkoeken dubbelvouwen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.