Lek­ker­bek­jes met kid­ney­bo­nen

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 4

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frituurvet verhitten tot 180 °C. Aardappelballetjes frituren volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui ca. 3 minuten fruiten. Kidneybonen laten uitlekken, toevoegen en zachtjes verwarmen (niet koken). Lekkerbekjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen aan kidneybonen toevoegen en geheel op smaak brengen met zout en peper. Bonen serveren met aardappelballetjes, lekkerbekjes en saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 895 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 56 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.