Sper­zie­bo­nen met pijn­boom­pit­ten

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen beetgaar koken en afgieten. Intussen in steelpan boter smelten. Pijnboompitten toevoegen en lichtbruin laten kleuren. Boter over sperziebonen schenken en op smaak brengen met peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.