Ta­gli­a­tel­le met ro­mi­ge gar­na­len­saus

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgettes wassen, schoonmaken en met kaasschaaf in de lengte in plakjes schaven. Courgetteplakjes ca. 2 minuten koken, afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan roomkaas zachtjes verhitten tot vloeibaar. Garnalen door roomkaas roeren. Bieslook fijnknippen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Courgette met dressing vermengen. Saus door tagliatelle scheppen en bestrooien met bieslook. Serveren met courgettesalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.