Ver­se ta­gli­a­tel­le met ri­vier­kreef­tjes

(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 92

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Stoneleeks schoonmaken en in ringen snijden. In wok 5 el olie van tomaten verhitten. Uien, courgette en stoneleeks 5 min. zachtjes bakken. Tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Rivierkreeftjes en garnalen aan groenten toevoegen en mee warmen. Eventueel op smaak brengen met extra olie, zout en peper. Tagliatelle over vier borden verdelen. Groenten-kreeftenmengsel erop scheppen. Met zongedroogde tomaten garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.