Ro­mi­ge ta­gli­a­tel­le met oes­ter­zwam­men

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing in ruim water met zout beetgaar koken. Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen. In wok olie verhitten en (ongesneden!) oesterzwammen op hoog vuur 3-4 min. bakken, tot oesterzwammen bruin en gaar zijn en alle vocht verdampt is. Intussen tagliatelle in vergiet laten uitlekken, deel van kookvocht opvangen. In pastapan roomkaas in scheut kookvocht snel laten smelten. Tagliatelle terugdoen in pan en voorzichtig omscheppen, eventueel nog wat kookvocht toevoegen. Basilicumreepjes door pasta mengen. Tagliatalle over twee diepe borden verdelen. Oesterzwammen met zout en peper op smaak brengen en op tagliatelle leggen. Met dunschiller boven borden grove krullen van kaas schaven. Lekker met rucolasalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 995 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 67 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.