Lint­pas­ta met prei en ou­de kaas

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Prei schoonmaken en in dunne ringen snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Kaas in kleine brokjes snijden. In koekenpan 3 el olie verhitten en knoflook fruiten. Prei toevoegen en 10 min. zacht bakken. Basilicum fijnsnijden en helft aan prei toevoegen. Met zout en peper op smaak brengen. Tagliatelle afgieten en met prei, kaas en rest van olie mengen. Met rest van basilicum bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.