Zoet­zu­re ko­nij­nen­stoof

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 475 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(136)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 136

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrooi de konijnenbouten met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de bouten in 4 min. rondom bruin. Voeg de port, bouillon, kruidnagel, laurier en steranijs toe. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Verkruimel de ontbijtkoek en voeg samen met de zilveruitjes toe aan de bouten. Laat de bouten op laag vuur met de deksel op de pan in 1 uur gaar worden.
  2. Neem de bouten uit de saus en zet het vuur hoog. Kook de saus in 15 min. in. Roer regelmatig. Verwijder de kruidnagel, laurier en steranijs. Leg de bouten terug in de saus en warm nog 5 min. door. Lekker met rodekool en aardappelpuree.

Tip:

*Tijdelijk in het assortiment in december.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.