Bruschet­ta peer, gei­ten­kaas en ho­ning

(84)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 10 personen
3 84

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.
  2. Halveer ondertussen de peren en verwijder het klokhuis met een scherp mes. Snijd het ongeschilde vruchtvlees in de lengte in plakjes. Verhit de grillpan en gril de peer 4 min. Keer halverwege. Verkruimel de geitenkaas.
  3. Beleg de bruschette met de peer en geitenkaas en druppel de honing erover. Serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.