Ge­gril­de ap­pel met ho­ning en gei­ten­kaas

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Appels wassen, doormidden snijden en klokhuis verwijderen. Kaas in stukjes snijden. Noten grof hakken. Appelhelften met kaas en noten vullen en met honing besprenkelen. Appels 3-5 min. onder grill zetten tot kaas bruin kleurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 184 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.