La­sag­ne­sa­la­de

(224)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 224

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak in een ruime schaal een marinade van het basilicum, de knoflook, 6 el olie en het zout. Voeg de tomaten en mozzarella toe en schep om.
  2. Breng een pan water met wat zout en 1 el olie aan de kook en kook de lasagne­bladen in 8 min. beetgaar. Giet af.
  3. Leg op 4 borden 1 lasagneblad en bedek met van de tomaat en mozzarella. Leg er wat rucola op en dek af met 1 lasagnevel. Maak zo nog 2 lagen, eindig met een lasagnevel. Schep de achtergebleven marinade over de lasagne. Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.