Ita­li­aan­se sa­la­de met Va­less

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 ºC voorverwarmen. Ciabatta in 6-8 min. afbakken. Tomaten wassen, in plakjes snijden en op grote schaal leggen. Grillpan verhitten en Valess 4 min. grillen. Basilicumblaadjes in reepjes snijden en over tomaten verdelen. Mozzarella in kleine stukjes snijden en over salade verdelen. Salade met olijfolie besprenkelen en met zout en peper op smaak brengen. Valess in reepjes snijden en op salade leggen. Over vier borden verdelen en met brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.