Brood­je ker­rie­gar­na­len

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de pistolets open. Besmeer alle helften dun met sambal. Verdeel de atjar over de broodjes. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, laat het puntje zitten en snijd in kleine stukjes.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en voeg het kerriepoeder, de haricots verts, bosui en garnalen toe. Bak al omscheppend 3 min. op hoog vuur. Verdeel het mengsel over de broodjes en serveer. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).

Tip:

Haricots verts zijn ook lekker in een salade niçoise. Kijk voor recepten op ah.nl/allerhande.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.