Sam­balsnij­bo­nen

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de snijbonen in schuine stukjes van 1 cm. Kook 4 min. Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken.
  2. Snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes en de bosui in ringetjes.
  3. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en sambal 1 min. Voeg de snijbonen toe en bak op hoog vuur 4 min. Voeg de bosui toe, schep om en serveer. Lekker met nasi kuning (gele rijst) en kipsaté.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.