Por­tu­ge­se ka­bel­jauw met pa­pri­ka

(121)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 121

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook ze 15 min. in water met zout.
  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Bak de tomaten 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 2 min. Snijd de vis in stukken. Bestrooi met peper en zout. Leg tussen de groenten. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 8 min. gaar.
  3. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de ui in 8 min. goudbruin. Schep op een bord. Verhit 2 el olie in de pan en bak de aardappelen met wat zout in 5 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bestrooi met de peterselie. Verdeel met de groenten met vis over 4 borden.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.