Por­tu­ge­se sa­la­de met kip en pe­per

(87)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 87

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aardappelen in stukjes. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Laat iets afkoelen.
  2. Snijd ondertussen de paprika in reepjes, de bosui in ringetjes en de kipfilet in plakjes. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Meng de aardappelen met de paprika, bosui, kipfilet, rode peper en peterselie.
  3. Roer de knoflook door de mayonaise. Meng voorzichtig door de salade. Lekker met peultjes.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.