Li­moen-se­sam-gem­ber­vi­nai­gret­te

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
2 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe de rasp en het sap in een kommetje en voeg de sesamolie, zonnebloemolie, gembersiroop en sojasaus toe. Klop met een garde tot vinaigrette. Lekker over een noedelsalade of gebakken garnalen.

video

Vi­nai­gret­te ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.