Pap­par­del­le met groe­ne as­per­ges en ham

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Verhit de grillpan. Bestrijk de asperges met 2 el olie en gril ze in 6 min. rondom bruin. Gril de tomaatjes 1 min. op de snijkant.
  2. Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koeken­pan zonder boter of olie. Laat afkoelen op een bord.
  3. Snijd ondertussen de lasagnebladen in repen van 2 cm breed en kook de pasta in 4 min. beetgaar.
  4. Snijd de asperges in stukken. Meng ze samen met de tomaatjes, ham, rucola en 3 el olie door de pasta. Schaaf de Parmezaanse kaas erover.

Tip:

U kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.

video

Groen­ten gril­len en roos­te­ren

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.