Ta­gli­a­tel­le met to­nijn en pak­soi

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paksoi toe en bak 3 min. op middelhoog vuur mee. Schep regelmatig om.
  2. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  3. Voeg de tonijn en olijven toe aan de paksoi en warm 2 min. door. Roer de pasta erdoor. Haal van het vuur en schep de rode ui erdoor. Bestrooi met de amandelen.
video

Kool snij­den

Instructievideo - 01:26 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.