Ta­gli­a­tel­le met to­nijn en olij­ven

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking gaarkoken. Afgieten. Tonijn afgieten en olie opvangen. Olijven afgieten. Citroen schoonmaken, schil raspen en citroen uitpersen. In grote pan 3 el opgevangen olie verhitten en roerbakmix 3 min. bakken. Tonijn, olijven en helft van citroenschil erdoor scheppen. Tonijnmengsel met tagliatelle mengen. Naar smaak zout, peper en citroensap toevoegen. Op 4 diepe borden scheppen en bestrooien met rest van citroenschil.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 553 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.