Gnoc­chi met Ita­li­aan­se krui­den en ge­roos­ter­de pa­pri­ka

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim water aan de kook brengen en gnocchi toevoegen. Koken tot gnocchi boven komen drijven en afgieten. Kruiden fijnknippen. Paprika in reepjes snijden. In pan boter zachtjes smelten. Kruiden en reepjes paprika erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi erdoor scheppen. Serveren met gevogelte.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.