Gnoc­chi in to­ma­ten­saus

(102)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 102

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnocchi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tomatenblokjes laten uitlekken en vocht opvangen. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomatenblokjes toevoegen en zachtjes koken. Mozzarella in blokjes snijden. Basilicumblaadjes grof snijden. Mozzarella en basilicum door tomatensaus roeren en nog ca. 1 minuut goed verwarmen. Als saus te dik is wat tomatensap toevoegen tot gewenste dikte is bereikt. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi over vier diepe borden verdelen en tomatensaus erover scheppen. Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 100 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.