Gnoc­chi met broc­co­li en ha­zel­no­ten

(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 95

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in dunne plakjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak 2 min. koken. Gnocchi aan broccoli toevoegen en 2 min. meekoken. Afgieten in vergiet. Pan terug op vuur zetten en hierin roomkaas met 50 ml water al roerend aan de kook brengen. Gnocchi met broccoli, 3/4 van hazelnoten en naar smaak royaal peper toevoegen. Gnocchi in 4 diepe borden scheppen. Rest hazelnoten erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 491 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.