Zuur­kool­gra­tin met vis

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 480 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met 25 g boter en flink wat peper.
  2. Laat de zuurkool uitlekken. Verwarm op laag vuur en meng met de komijn en crème fraîche.
  3. Leg de zalm in de ingevette ovenschaal en verdeel eerst de zuurkool en vervolgens de aardappelpuree erover. Maak er met de tanden van een vork een patroon in. Verdeel er 25 g boter in klontjes over en bestrooi met het paneermeel.
  4. Bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.