Ro­de-pa­pri­kasoep met mas­car­po­ne en piz­za­ster­ren

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 210 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 70

Ingrediënten

Keukenspullen
  • stervormig uitsteekvormpje (Ø ca. 7 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de bakplaat in. Maak met het uitsteekvormpje (of met een mes) 4 sterren in het deeg en leg deze op de bakplaat. Strooi de kaas en pizzakruiden over de sterren. Bak de sterren in ca. 10 min. lichtbruin en gaar. Verwarm de soep al roerend in de pan. Schep de soep in 4 kommen, strooi het basilicum erover en garneer met de sterren. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.