Mexi­caan­se bo­nen­tor­til­la­wrap

Ook vegetariërs heeft de Mexicaanse keuken genoeg te bieden, bijvoorbeeld deze goedgevulde wraps.

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Ook vegetariërs heeft de Mexicaanse keuken genoeg te bieden, bijvoorbeeld deze goedgevulde wraps. 4 personen
3 47

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de Quorn en roerbakgroenten toe en bak al omscheppend in ca. 4 a 5 min. op hoog vuur. Verdeel intussen de tortilla's over twee magnetronbestendige borden en verhit ca. 40 sec op 800 Watt.
  2. Verdeel de sla, roerbakgroenten met Quorn stukjes en cheddar over de warme tortilla's en vouw dicht tot wrap. Garneer de wraps met tortillachips.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Mexicaanse bonentortillawrap

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se bo­nen­tor­til­la­wrap

1
1
  • 2 el olijfolie
  • 175 g Quornstukjes
  • 450 g Mexicaanse roerbakgroente

Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de Quorn en roerbakgroenten toe en bak al omscheppend in ca. 4 a 5 min. op hoog vuur.

2
2
  • 4 tortillawraps

Verdeel intussen de tortilla's over twee magnetronbestendige borden en verhit ca. 40 sec op 800 Watt.

3
3
  • 100 g slamelange
  • 100 g geraspte chedderkaas
  • 75 g tortillachips

Verdeel de sla, roerbakgroenten met Quorn stukjes en cheddar over de warme tortilla's en vouw dicht tot wrap. Garneer de wraps met tortillachips.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.